Lakering af bil

By:

advertorial

Autolakering er en tillidssag. Stemmer nuancen på den nylakerede del ikke med bilen som helhed, er det virkelig frustrerende. Det er ikke kun irriterende, det kan også påvirke brugtvognsværdien negativt. Det er derfor en god idé at bruge lidt tid og energi på at finde en god autolakerere. Så slipper man for at ærgre sig bagefter.

Hvordan finder man en god autolakerere?

Hvordan finder man et godt autolakeringsværksted? Spørg en nabo, en kollega eller en ven om vedkommende kan rekommandere en god autolakerere. Gå eventuelt ind på TrustPilot og se hvilken score virksomheden har fået. Når du kontakter virksomheden vær opmærksom på, hvordan du bliver modtaget. Er de venlige og hjælpsomme? Får du svar på dine spørgsmål? Er de villige til at rådgive dig, og har du en god kemi med dem?

image

Indhent skriftligt tilbud

Hvis de giver dig et tilbud, bed om at få det skriftligt. Et tilbud skal gerne indeholde hvad prisen er, om prisen er med eller uden moms, og hvilket arbejde tilbudet omfatter. Et tilbud kan omfatte, at bilen bliver slebet, grundet, spartlet, sandet, mellemslebent og lakeret to gange. Er prisen med eller uden af-/påmontering og reparation i forbindelse med lakeringen? Jo flere ting man skriver ned, jo mindre risiko er det, at der opstår misforståelser senere i forløbet. 

Vælg ikke bare det billigste autolakeringsværksted. Indhent tilbud fra forskellige autolakeringer og vælg et lakeringsværksted, som virker seriøs og pålidelig. Hellere betale lidt mere og slippe for den stress det medfører, når arbejdet skal laves om. Vælg også gerne en aktør, der har stor erfaring i branchen. Alle kan selvfølgelig lave fejl, men vælger man et seriøst værksted, vil de også håndtere det på en professionel måde.

Amager Autolakering (http://www.amagerautolakering.dk/) er et lakeringsværksted, som har flere årtiers erfaring med lakering af biler, busser, lastbiler, både og motorcykler. Desuden sprøjter de også køkkener, møbler og inventar.

Posted in: lakering