Makita græstrimmere er praktisk kvalitet

By:

advertorial

Når du skal rundt i alle hjørne af plænen i villahaven, må plæneklipperen nogle stede give op. Med en Makita græstrimmer kan du komme alle de vanskeligt tilgængelige steder og får græsset klippet der også.

Det kan være sin sag at få klippet græsset over alt i en typisk dansk have med højbede, sandkasse, og så videre. En plæneklipper kan ikke komme ind i de smalle passager mellem de mange forhindringer og kan heller ikke komme helt tæt ind på mure og træer. Det efterlade områder med langt uklippet græs og totter tæt ved mure og træer – frustrerende, når man lige har brugt tid på at få slået græs.

En græstrimmer er en lille udgave af en buskrydder, der kan komme alle de steder, hvor du ikke kan komme til at slå græsset med din plæneklipper. Den kan med sit lille klippehoved komme i snævre passager og tæt på mure og andre forhindringer på plænen som blokerer for den store plæneklipper. Og den er meget lettere at styre og bære rundt på end en buskrydder, så de fleste kan tumle græstrimmeren uden problemer.

Makita græstrimmer

En græstrimmer fra Makita er japansk kvalitet

En af de mange producenter, der har græstrimmere i deres program, er Makita, der er en japanske producent af elværktøj og -redskaber. De producerer alt fra elektriske skruemaskiner og slagnøgler over el-save af mange forskellige slags, slibemaskiner og andet værktøj til håndværkeren, samt en masse forskellige haveredskaber med elmotor. For eksempel kan du få en hækkeklipper hos makita, og altså også en græstrimmer i forskellige modeller.

Denne japanske producent benytter en såkaldt kulfri elmotor, der er en teknologi, som udvikler mindre varme og er mere effektiv i sin udnyttelse af kraften fra batteriet end ældre typer af elmotorer. Det er desuden ret praktisk, at man kan benytte samme batteri til flere redskaber.